Semak Keputusan UPSR Menggunakan SMS

Hye ! Hari ni ramai budak-budak tahun 6 nak pegi sekolah amek keputusan UPSR diorang. Hati diorang tu mesti berdebar-debar semacam tu. Haha ! Because of that, aku buat entri ni khas utk budak-budak tahun 6 sebab, korang baca title tu.

Ok. Sekarang aku nak bagitau korang cara-cara nak check keputusan UPSR menggunakan sms. Ok kat bawah ni step-by-step dia.

1. Taip UPSR (ANGKA GILIRAN) hantar ke 15888
2. Tunggu sampai sms keputusan tu sampai.

So , Gudluck utk semua yang amek keputusan UPSR hari ni.

0 788 kekasih gelapku:

Post a Comment