Skyfall Memang Best !

"Entri ni bukan utk review filem. Entri ni just utk bagitau pandangan aku."
Fuyohh ! Memang best lah skyfall ni. Skyfall ni kalau tak silap aku filem yang ke-23 dalam siri James Bond. Dalam Skyfall ni jugak lah penampilan ketiga utk Daniel Craig sebagai James Bond dan Javier Bardem sebagai Silva.

Dalam Skyfall, banyak gadget-gadget cool yg ak tengok macam Sony Xperia T, pistol buatan khas utk Bond, Radio(korang tau ape ni kalau korang tengok movie ni), dan banyak lagi lah. Memang enjoy kalau tengok movie ni, korang tak sedar jam berapa. Haha XD !

Aku suka dengan dia punya theme song dari Adele. Tajuk lagu tu skyfall yg ditulis oleh Adele dan Paul Epworth. Semua yg berkaitan dengan filem ni memang best. Tapi, bagi aku Skyfall ni adalah antara yg terbaik dalam semua filem James Bond. Bawah ni ialah theme song Skyfall yg aku cakap tadi.



So, korang memang rugi kalau tak pegi tengok movie ni. Memang berbaloi beli tiket 10hinggit(ni harga tiket aku beli kemarin) utk tengok movie ni. Ok lah Bubye !

Semak Keputusan UPSR Menggunakan SMS

Hye ! Hari ni ramai budak-budak tahun 6 nak pegi sekolah amek keputusan UPSR diorang. Hati diorang tu mesti berdebar-debar semacam tu. Haha ! Because of that, aku buat entri ni khas utk budak-budak tahun 6 sebab, korang baca title tu.

Ok. Sekarang aku nak bagitau korang cara-cara nak check keputusan UPSR menggunakan sms. Ok kat bawah ni step-by-step dia.

1. Taip UPSR (ANGKA GILIRAN) hantar ke 15888
2. Tunggu sampai sms keputusan tu sampai.

So , Gudluck utk semua yang amek keputusan UPSR hari ni.