Trick - Cari Satu Mende Dalam Bnyak Mende Kat Dalam Status FB

Salam semua ! Hari ni aku ada nampak status sorang kawan aku kat FB, pasal cari satu mende dalam bnyak-bnyak mende dalam status dia.. Tak paham ? Tengok Gambar kat bawah ni..


Hahh.. Cam tu.. Mesti korang selalu nampak status macam ni kan.. Hari ni aku nak share lah cara-cara cepat jumpe mende yg dia/kawan korang suruh cari dalam status dorang. Cara-cara dia ada kat bawah..




Jom Kita Start !

1. Korang copy mende yang dia suruh carik.. Then, highlight yang bnyak-bnyak tu..

2. CTRL+F .. Then, CTRL+V .. Dan korang jmpe mende yg dia suruh carik..

3. Dah siap !

Tu je yg korang perlu buat.. takyah lah guna otak sangat.. relax kan je otak korang tu, masih bnyak mende lagi korang nak kena pikirkan .. Sekian .. Bubye Semua !

Psttt- Korang tengok kat gamba tu.. 1st comment dah dia ajar ..

0 788 kekasih gelapku:

Post a Comment