Mangsa-Mangsa Terkena Virus Dalam FB

Hai ! Uhh.. Korang baca tajuk tu.. macam bnyak betul jer mangsa terkena virus dalam FB ni..Hahah ! Memang bnyak pun ! Dan untuk pengetahuan korang ni bukan virus HIV ke, Kurap ke, Gatal-gatal ke dll.. Ni adalah virus yg tidak diketahui asalnya..

Okeyh ! Ceritanya mula macam ni, time aku baca-baca news feed kat FB aku..aku tertengok pulak satu post A.K.A virus FB.. Aku tengok, dan aku tanya lah dengan orang yang post ni.. Dia jawab dia tak tahu langsung dengan post tu.. Nak tengok post tu ? Pic nye ada kat bawah..


Ahh~ korang dah tengok kan.. Apa ? Tak merbahaya ? korang nak tahu tak ? virus ni akan post status atas nama korang dan di-post ke setiap kawan korang kat FB dengan tanpa pengetahuan korang.. Dalam pic tu aku kasi tutup merah penuh tu, nama kawan korang.. Post ni orang lain bleh tengok, tapi korang takleh tengok..

Emm.. kat sini aku nak buat pengumuman.. Kepada semua kawan aku kat FB, kalau status macam ni ade kat Wall korang dan di-post atas nama aku.. Sebenarnya bukan aku yang post..Virus tu yang post.. Ok lah.. Aku harap entri aku kali ni dapat memberi sedikit manfaat kepada korang.. Bubye !

2 788 kekasih gelapku:

Alieza Dayasari said...

Betul.. Dah kena tadi.. Nasib tak buka..

PutraKhairul™ said...

@Alieza Dayasari

huhu .. aku blum kena lagi..

Post a Comment