Contest Menangi Template Dari Wan Hazel (03 Dec - 10 Dec 2011)


Hai semua ! Hari ni aku join satu contest.. nama contest tu 
Contest Menangi Template Dari Wan Hazel (03 Dec - 10 Dec 2011).
Macam title entri ni lah juga.. Aku dah penuhi syarat-syarat yang Wan bagi..
Kalau korang nak join juga.. korang mestilah penuhi syarat-syarat yang diberi oleh Wan Hazel..
Apa syarat nyer ?

Syarat syarat

Mula mula korang hendaklah VOTE Wan kat sini..Pertandingan Photography "Tak nak merokok"..

http://www.facebook.com/TAK.NAK.MEROKOK (klik kanan open in new tab)

Klik like > Pertandingan fotografi>allow application>View entries>view more dan cari gambar dari Wan hazel dan VOTE.

Nak tahu dengan lebih lanjut cara VOTE leh lah klik kat entri Wan nie

http://wanhazel.blogspot.com/2011/11/vote-untuk-wan-dalam-pertandingan-tak.html
(klik kanan open in new tab)

Kalau Facebook korang tak leh masuk application tu..Korang leh cek kat HOME klik kat tepi home tu>Security>secure browsing> korang disabledkan k..

Terima kasih...


Selepas tu korang ambik banner kontes nie dan tampal pada entri korang dengan tajuk "contest menangi Template dari Wan Hazel (03 Dec - 10 Dec 2011)".Pastikan korang link kan ke contest nie..Kalau nak tagged kengkawan pun boleh.


Kemudian hantar link korang ke ruangan komen..
Bukan SPAM link k.seperti entri dalam entri dibawah..

http://wanhazel.blogspot.com/2011/11/blog-diremove-gara-gara-link-dalam.html


Dan selamat maju jaya..

 Tu lah syarat-syarat yang aku copy dari blog Wan Hazel..
Aku harap korang join lah contest ni..
Lagi ramai lagi best !
Sekian .. Bubye !

1 788 kekasih gelapku:

Wan_hazel said...

Terima kasih join kontes Wan dan terima kasih jugak VOTE untuk Wan..Semoga berjaya mendapat cabutan bertuah dari cik random..ehehhe..peace..

Post a Comment