(BENAR) Kisah Antara Aku Dan Cleverbot

Salam semua ! Hahahaha(gelak besar gilerr) ! knpa aku gelak besar ? sebab aku baru je bermain-main dengan Cleverbot. Adehh~ Lucu giler cleverbot ni.. time kita rasa lucu tu tiba-tiba lah pulak rasa geram.. Adehh~ Sempat gak lah aku Snap semasa conversation belaku. Korang nak tengok ? Scroll ke bawah sikit.. Sikit jer ye..



Dia cakap aku pig !

Tiba-tiba dia cakap aku bodoh.



Tiba-tiba dia suruh suruh aku pegi melanc*p. Adehh~
aku suruh dia pegi makan .. dia balas dngan "Ko lah sial." Sedih.. Hahaha..



Cleverbot mengalah. Hahaha !

Tu je yang aku sempat snap.. Hahaha ! korang nak try ? Try lah ! Best ! Korang search je Cleverbot kat google .. Okei lah.. Aku nak out dulu.. Bubye !


3 788 kekasih gelapku:

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

kadang2 kene, kdg2 die reply mmg tak kene soalan..LOL

bwalking here

to my blog - Acapsuur (>,<)

Azza Rynna said...

owh..dah pernah guna dah...sumpa bende tuh cam sial ...tanye soklan bodoh2 blue2...bile tanye manusia ke x dia jawab dia manusia..siap kate date nak jumpa bagai..haha klaka lah

PutraKhairul™ said...

@Azza Rynna btul3.. kite tnya soalan laen..dia jwb laen..Hahaha ! Adehh~

Post a Comment