RockMelt - Your Browser. Re-Imagined.


Entri kali ni aku buat khas buat Rockmelt. Rockmelt ni ialah seperti social browser, ianya baru je d release, bila-bila masa jak boleh guna asalkan ada connection internet. Aku dapat tau pasal Rockmelt ni dari FB Oh!Media. Untuk orang yg selalu guna browser untuk fungsi sosial, bagus gunakan browser Rockmelt ni.

Aku dah usha kat google pasal Rockmelt, dan aku dah mula suka dengan Rockmelt. Kalau ada masalah tentang cara-cara setting browser rockmelt boleh lah cari di youtube, google or any search engine. Ni dia vid Introduction kalau tak silap lah, kalau silap tolong betulkan.


0 788 kekasih gelapku:

Post a Comment