Aku Peminat Smith Family


Sekain lama aku tak buka youtube. Baru je aku buke, aku terserempak dengan vid Whip My Hair lagu baru dari Willow Smith anak perempuan kepada Will Smith. Best giler lagu dia dowh!!rugi kalau tak dengar. Baru jarang nak nengok dia nyanyi, bila nengok tu ulang-ulang jer vid tu.

Gila Tetap Gila

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
This Entry Has Been Removed By The Owner,
                                                                 Thank you.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ganti Bunyi Chat Di Facebook

      MyFaceSound sebenarnya software(aku pun tak tau software ke apa) 
yg boleh menukar kan bunyi chat di Facebook. Bunyi chat yang biasa 
boleh ditukarkan dengan yang lain. Ini gambar pilihan bunyi yang boleh.


Klik untuk besarkan

         Ianya diletakkan disebelah chat. Butangnya berbentuk bulat dan ada biru ditengahnya. Dibawah ini gambarnya.

Klik untuk besarkan

Aku dah try memang best. I'M LOVIN IT. Kalau nak MyFaceSound nie cuma klik link
kat bawah


ok lah bye!!!




Derma Ikhlas Buat Makna(Majlis Kanser Nasional)

Derma lah seikhlas hati kepada MAKNA. Nombor akaun adalah seperti di bawah.


Bank Account
Donations can be directly banked onto following MAKNA bank accounts:-


BANKAccount No.      Account Name
Maybank014075326343
Majlis Kanser Nasional or MAKNA
Maybank514075001920
Majlis Kanser Nasional or MAKNA
Public Bank3992405321
Majlis Kanser Nasional or MAKNA
AM Bank0232011012160
Majlis Kanser Nasional or MAKNA
EON Bank0582110001666
Majlis Kanser Nasional or MAKNA
Hong Leong Bank00101001166
Majlis Kanser Nasional or MAKNA
CIMB14630000638058
Majlis Kanser Nasional or MAKNA
Bank Simpanan Nasional1410029000422576
  Majlis Kanser Nasional or MAKNA
UOB Bank34600009004
Majlis Kanser Nasional or MAKNA

Google URL Shortener

Hai lama tak update blog ni. Hari aku nak bagi taw pasal Google,
google baru sahaja release url shortener. Kalau nak gunakan, cuma klik.

Aku dah test, memang best!!kalau short url blog aku .:aku siapa:. .
Google sekarang lebih canggih. Apa lagi agaknya Google keluarkan tahun
depan erk??

Kalau anda pengguna Google Chrome, anda boleh
ambil Google url shortener extension.Di bawah adalah gambar gambar nya.

ni dia gambar..
gambar lagi
itu saja..gambar..
dan itu saja entri kali ini..