Laaaaaaaamaaaaaaaaa tak update. Now, This Is My Journal Blog.


Assalamualaikum fellas!


Lama betul aku x post apapa or update blog ni. Maklumlahh aku kan masuk asrama, mana lah bole on9 bagai ni. Disebabkan aku jarang sangat update blog-blog aku skrg ni, aku tukar semua blog aku pegi private blog ataupun “journal blog”. Sebab aku buat blog ni dulu bukan untuk apa, just untuk isi masa lapang sambil-sambil buat adsense, tapi skrg ni dah masuk asrama, x perlu laa. Jadi, mula harini blog ni suda pun jadi journal blog aku. Ok laa, babaiii  J

Skyfall Memang Best !

"Entri ni bukan utk review filem. Entri ni just utk bagitau pandangan aku."
Fuyohh ! Memang best lah skyfall ni. Skyfall ni kalau tak silap aku filem yang ke-23 dalam siri James Bond. Dalam Skyfall ni jugak lah penampilan ketiga utk Daniel Craig sebagai James Bond dan Javier Bardem sebagai Silva.

Dalam Skyfall, banyak gadget-gadget cool yg ak tengok macam Sony Xperia T, pistol buatan khas utk Bond, Radio(korang tau ape ni kalau korang tengok movie ni), dan banyak lagi lah. Memang enjoy kalau tengok movie ni, korang tak sedar jam berapa. Haha XD !

Aku suka dengan dia punya theme song dari Adele. Tajuk lagu tu skyfall yg ditulis oleh Adele dan Paul Epworth. Semua yg berkaitan dengan filem ni memang best. Tapi, bagi aku Skyfall ni adalah antara yg terbaik dalam semua filem James Bond. Bawah ni ialah theme song Skyfall yg aku cakap tadi.



So, korang memang rugi kalau tak pegi tengok movie ni. Memang berbaloi beli tiket 10hinggit(ni harga tiket aku beli kemarin) utk tengok movie ni. Ok lah Bubye !